EL DIA QUE...

... ja t'has cansat dels aprofitats sense escrupols... tots ens "aprofitem", jo també, dels pares, dels fills, dels germans, dels nostres amics, de desconeguts o poc coneguts, d'un company/a de feina... però a canvi, de forma inata i no necessariament material, donem alguna cosa.. jo parlo d'aquells que s'aprofitan per que es creuen en el dret, o perque pensen que com ets ximple doncs... d'aquets que ho fan de forma inconcient i concient, dels egoïtes que no tenen en compte els sentiments dels altres, dels que tot ho destinen en una direcció la seva. Comencem un any nou i com cada any demano que aquella gent que he conegut al llarg de l'any  i no m'aporta i estic en saturació de tant aportar-li, que no fan més que perjudicar en el meu creixement personal, que desapareguin sense fer soroll, sense traumes, sense histories per no dormir.
Com va cantar a nit en Jos, als que sóm de vidre, als transparents, no ens embruteu, no ens intexiqueu, deixeu-nos viure tranquils.

2 comentarios:

  1. uixxx....suposo que a vegades ens creuem amb gent que no ens agrada, però simplement aquesta gent acaba desapareixent per si sola...

    ResponderEliminar